25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem Haberleri6 İlde Bu Alanlar İçin Acele Kamulaştırma Kararı

6 İlde Bu Alanlar İçin Acele Kamulaştırma Kararı

Konya, Uşak, Erzurum, Sivas, Adıyaman ve Sakarya’da bazı alanların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi…

Konya, Uşak, Erzurum, Sivas, Adıyaman ve Sakarya’da bazı alanlar hayata geçirilecek projeler kapsamında acele kamulaştırılacak.

Konya Selçuklu’da yapımı devam eden metro hattı ve transfer merkezi istasyonları ile Konya YHT gar sahası projelerinin bölge ile entegrasyonunun sağlanması için bazı alanlar Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılacak.

Kamulaştırılacak Alanlar İçin TIKLAYINIZ

Küçük Su İşleri Projesi kapsamındaki Uşak Merkez Uzundere Göleti işinin yapılması amacıyla Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Uşak Merkez’de bazı alanlar kamulaştırılacak.

Kamulaştırılacak Alanlar İçin TIKLAYINIZ

Erzurum ve Sivas’ta hidroelektrik santrallerinin yapılması amacıyla bazı alanların Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Baknalığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Kamulaştırılacak Alanlar İçin TIKLAYINIZ

Gömükan (GAP) projesi kapsamında Gömükan Barajı’nın hayata geçirilmesi için bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Kamulaştırılacak Alanlar İçin TIKLAYINIZ

Sakarya Akyazı otobüs terminalinin yapılması amacıyla bazı alanların Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Kamulaştırılacak Alanlar İçin TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz