29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem Haberleri3S Kale Firuze Konakları'nda satışlar başladı!

3S Kale Firuze Konakları’nda satışlar başladı!

523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen ve Avcılar Firuzköy’de 3S Kale tarafından inşa edilen 3S Kale Firuze Konakları’nda satışlar başladı. Projenin lansmanı 9 Mart’ta yapılacak…

Kale Grubu tarafından Avcılar’da geliştirilen 3S Kale Firuze Konakları projesinin lansman öncesi satışları başladı. Projede 523 konut, 45 ticari ünite ile Avcılar bölgesinin en büyük konut adedi ve inşaat metrekaresi açısından en büyük projesi. Proje Avcılar Firuzköy’de konumlandırılıyor.

3S Kale Firuze Konakları projesinde 1+1’den 4+1’e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Projede konutların büyüklükleri 68 ile 195 metrekare arasında değişiyor.

366 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Metrekaresi 4 bin 800 lira olan 3S Kale Firuze Konakları projesinde konut fiyatları 366 bin liradan başlıyor.

Şirket ödemelerde kolaylık sağlıyor!

Lansman öncesi satışa çıkan projede konut alıcılarına önemli imkanlar sunuluyor. Yüzde 20 peşin 36 ay 0 faiz fırsatı ile şirket bünyesinde taksitlendirme imkanı ile konut alınabilen projede uzun süreli banka kredisi kullanmak isteyenler ise yüzde 20 peşinat ödemesi yaptıktan sonra geri kalan kısmını istedikleri bankadan kullanabiliyor.


Lansman öncesi yüzde 10 indirim!

3S Kale Firuze Konakları projesinde peşine yüzde 10 indirim kolaylığı sağlanıyor. Ayrıca projede KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.

Lansmanı 9 Mart’ta!

Hem deniz hem göl manzarasının hakim olduğu 3S Kale Firuze Konakları projesinin lansmanı 9 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

3S Kale Firuze Konakları projesi metrobüse 900 metre ve yapım aşamasında olan Bakırköy Beylikdüzü metro hattına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara çok yakın mesafede inşa ediliyor.

Teslimler 2019’da!

Teslim tarihi 2019 Haziran olarak belirlenen projede teslimlerin 2019 yılının başında da yapılabileceği düşünülüyor.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz