21 Eylül 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel Kampanyalar3S Kale Firuze Konakları Fiyatları 366 Bin Liradan Başlıyor

3S Kale Firuze Konakları Fiyatları 366 Bin Liradan Başlıyor

3S Kale Firuze Konakları projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Fiyatların 366 bin TL’den başlangıç gösterdiği projede ödeme kolaylıkları sunuluyor…

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesi İstanbul Avrupa yakasında Avcılar Firuzköy’de inşa ediliyor. Proje 523 konut ve 45 mağazadan meydana geliyor.

3S Kale Firuze Konakları projesinde göl manzarasına hakim 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

3S Kale Firuze Konakları fiyatları 366 bin TL’den başlıyor. Lansman öncesi ödeme planları ile fırsatlar sunulan 3S Kale Firuze Konakları’nda yüzde 20 peşinat sonrası firma bünyesinde 36 ay vade farksız ya da banka kredisi ile ödenebiliyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Ergün Mimarlık imzası taşıyan 3S Kale Firuze Konakları projesinde 19 bin metrekarelik alan peyzaja ayrılmış durumda. Projede sporseverler için fitness salonu, sauna, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası, çocuklar için İlk Adım Parkı ve Macera Parkı, açık ve kapalı sinema gibi imkanlar yer alıyor.

Avcılar İDO İskelesi’ne 5 dakika mesafede yer alan 3S Firuze Konakları projesi metrobüse ve E-5’e 800 metre, Florya’ya 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 8 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz