28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem Haberleri3S Kale Firuze Konakları detaylı fiyat listesi

3S Kale Firuze Konakları detaylı fiyat listesi

3S Kale imzası ile Avcılar Firuzköy bölgesinde hayata geçirilen 3S Kale Firuze Konakları detaylı fiyat listesi ile ilgili tüm bilgileri haberimizde görebilirsiniz.
3S Kale Firuze Konakları detaylı fiyat listesi ile ilgili tüm bilgileri haberimizde görebilirsiniz. Avcılar Firuzköy’de hayata geçirilen proje 28 bin metrekare arsa alaanı üzerinde yükseliyor.

5 bloktan meydana gelen 3S Kale Firuze Konakları projesinde daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı tiplerde tasarlandı. 3S Firuze Konakları projesinde göl manzaralı kat bahçeleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, basketbol sahası, amfi tiyatro, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, otopark ve güvenlik gibi imkanlar bulunuyor.

Firuzköy’de konumlandırılan 3S Kale Firuze Konakları projesi lokasyon olarak çok avantajlı bir konumda. Hem e5’e hem de TEM’e çok yakın mesafede inşa edilen proje yeşillikler içinde yükseliyor.

İstanbul Üniversitesi’nde çok yakın mesafede inşa edilen 3S Kale Firuze Konakları projesinde teslimlerin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

3S Kale Firuze Konakları detaylı fiyat listesi

3S Kale Firuze Konakları detaylı fiyat listesi kapsamında projede 1 oda 1 salon daireler 366 bin liradan başlıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler ise 564 bin liradan başlıyor.

3S Kale Firuze Konakları’nda toplam daire bedelinin yüzde 20 oranını peşinat olarak ödediğiniz taktirde ya firma bünyesinde yer alan 36 ay 0 faiz sistemi ile ya da banka kredisi ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz