26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel Kampanyalar3S Firuze Konakları Projesinde 84 Ay 0 Faiz

3S Firuze Konakları Projesinde 84 Ay 0 Faiz

Yaşamın Eylül 2018’de başlayacağı 3S Firuze Konakları projesinde 84 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor…

Avcılar Firuzköy’de yükselen 3S Firuze Konakları projesi 3S Kale Holding tarafından yaşama geçiriliyor. 523 konut ve 45 adet mağazadan meydana gelen projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

3S Firuze Konakları fiyatları 421 bin TL’den başlayarak yükseliyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan 3S Firuze Konakları projesinde firma bünyesinde 48 ay vade farksız, banka kredisi ile 84 ay 0 faiz ve 120 ay yüzde 0,49 faizle taksit imkanı sunuluyor.

Konumu itibariyle hiç kapanmayacak muhteşem göl manzarasını gözler önüne seren 3S Firuze Konakları, ortak kat bahçeleri ile de yaşam alanlarını zenginleştiriyor. Ailenin küçük bireylerine hitap eden İlk Adım Parkı ve Macera Parkı’nın yanı sıra açık ve kapalı sinema salonu, sosyal mekânları, zengin peyzaj alanıyla özlem duyulan mahalle kültürünü yeniden canlandırıyor.

Yaşamın Eylül 2018’de başlaması öngörülen 3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünün hemen yanında konumlanıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olması; E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz