29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleri3S Firuze Konakları Avcılar Fiyat Listesi

3S Firuze Konakları Avcılar Fiyat Listesi

3S Firuze Konakları Avcılar projesinde daire satışları yüzde 20 peşinatla yapılıyor. İşte 3S Firuze Konakları Avcılar fiyat listesi…

28 bin 50 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen 3S Firuze Konakları projesi 3S Kale Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 3S Firuze Konakları projesi İstanbul Avrupa yakasında Avcılar Firuzköy’de yer alıyor.

5 blok halinde yükselen 3S Firuze Konakları projesi toplam 523 konut ve 45 mağazadan meydana geliyor. 3S Firuze Konakları projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

3S Firuze Konakları Avcılar Fiyat Listesi
1+1 daireler 366 bin TL’den
2+1 daireler 564 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

3S Kale Firuze Konakları projesinde yüzde 20 peşinat veriliyor. Kalan tutar ise firma bünyesinde 36 ay vade farksız ya da banka kredisi ile ödenebiliyor.

3S Firuze Konakları Avcılar projesi E-5 ve TEM’e, İstanbul Üniversitesi metro durağına ve İBB tarafından yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece metrosuna yürüme mesafesinde, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında yapılması planlanan 3S Firuze Konakları projesinde göl manzaralı kat bahçeleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, basketbol sahası, amfi tiyatro, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, otopark ve güvenlik gibi imkanlar bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz