29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleri31.Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 16 Eylül’de başlıyor!

31.Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 16 Eylül’de başlıyor!

Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, çoğu üretici 650 firma ile yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin ticari satın almacının katılımıyla 16 – 19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.

T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB’in destekleriyle Tarsus Turkey tarafından 31.’si düzenlenen Zuchex, iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze fuar olmasından ötürü, 10 milyar dolar büyüklüğe sahip Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü açısından büyük önem taşıyor. Son buluşmada 108 ülkeden 32 bin 734 satın almacı ile 574 katılımcı firmayı bir araya getiren Zuchex’te, dört gün boyunca 1 milyar doların üzerinde ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor.

yenidenbuluşuyoruz sloganıyla 10 salon ve toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek Zuchex 2021’de “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmaların en yeni koleksiyonları ve 2022 tasarımları bir arada sergilenirken, ziyaretçiler, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin geleceğini, fuarda bugünden görme fırsatı bulacak.

Yılsonu ihracatını 5 milyar dolara çıkartmayı hedefleyen Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü, yeni satış kanalları ve alternatif pazarlara erişim için 16 Eylül’de başlayacak Zuchex 2021’e odaklandı. Ticaret Bakanlığı’nın hem uluslararası tanıtım desteğini arkasına alan hem de alım heyeti programına dahil olan Zuchex 2021, Tarsus Turkey’in bu yıl da tekrar ettiği Overseas Buyer Programıyla beraber Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Balkanlar, Ortadoğu, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelecek binlerce satın almacıyı, katılımcı firmalarla buluşturacak.

Trust Tarsus ile en üst düzeyde Covid-19 tedbirleri uygulanacak
Zuchex 2021 katılımcılarının ve ziyaretçilerinin dört gün boyunca sağlıklı bir organizasyon geçirebilmeleri için gerekli tüm önlemleri alan ve fuar süresince yüz yüze etkinliklerin mümkün olan en güvenli şekilde yürütülmesini taahhüt eden Tarsus Turkey, “TRUST TARSUS” adını verdiği bir dizi önlemler paketi hazırladı. D.S.Ö, T.C. Sağlık Bakanlığı ve TOBB’un direktifleri ile birlikte SISO, IAEE, UFI ve AEO gibi uluslararası sektörel birlikler tarafından üretilen operasyonel yönergelere dayanarak hazırlanan önlem paketi, Zuchex 2021’e katılan herkesin güvende kalmasını sağlamayı amaçlıyor.

Hem ev ve mutfak eşyaları dünyasındaki trendleri, son teknolojilerle üretilmiş yeni koleksiyonları ve binlerce farklı tasarımı hem de birbirinden özel sektörel etkinlikleri yerinde keşfetmek isteyenler zuchex.com linkinden ücretsiz kayıtlarını yaptırabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz