2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyon2017 Banyo Tasarımları

2017 Banyo Tasarımları

Ideal Standard, 2017 yılı banyo tasarımlarını açıkladı…

Banyo ürünleri markası Ideal Standard’ın dünyaca ünlü ödüllü tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Levien, bu yıl doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımların ön plana çıktığını söyledi.

İnsanların vakit geçirdikleri, enerji depoladıkları, yenilenmek ve rahatlamak için fırsat yarattıkları birer yaşam alanına dönüşen banyoların tasarımları da artık hayatımızda önemli bir yer tutuyor.

Ideal Standard 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. İşte o trendler;

Banyolar Çiçek Açıyor
Bu yıl banyolara doğanın izlerini taşınacak. Özellikle nemli havalarda yetişen bambu, sarmaşık, aloe vera gibi bitkilerin eklenmesiyle banyolara daha canlı ve doğal bir hava katılacak.

Metalik Kaplamalar
2017 banyo dekorasyonunda altın, bakır gibi mekanik kaplamalara yer vererek, göz alıcı bir şıklık ve modern bir hava katacak.

Gri Tonlar, Koyu Mor ve Koyu Yeşil
Banyolarda bu yıl özellikle gri gibi koyu tonlar ile koyu mor ve koyu yeşil gibi renkler yükselişte.

Banyolarda Teknoloji
2017 banyolarında teknoloji olmazsa olmaz. Suyun sıcaklığını hesaplayan, küvetlerdeki su seviyesini belirleyen ve böylece su tasarrufu sağlayarak çevre dostu tasarımları hayata geçiren dijital teknolojiler banyoların vazgeçilmezi.

Hijyenik Klozetler
En fazla hijyenin duyulduğu alanlar banyo ve tuvaletler. Banyolarda daha temiz ve hijyenik bir ortam yaratan tasarımlar tüketiciler tarafından çok tercik ediliyor. Özellikle su sıçratmayan klozetler 2017 yılında ön plana çıkıyor.

Tezgah üstü lavabolar
Banyo dekorasyonunda en önem verilen alanlardan biri lavabolar. 2017 yılında alandan tasarruf sağlamak için tezgah üstü lavabolar tercih ediliyor. Çift hazneli lavobalarda 2017 banyo trendleri arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz