29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleri20 yıl vade kampanyası ile 5 günde 750 ev satıldı!

20 yıl vade kampanyası ile 5 günde 750 ev satıldı!

1 Şubat’ta başlayan kampanyada 5 günde 605 milyon liralık satış yapıldı.

Konut sektörünün liderlerinden Emlak Konut öncülüğünde başlatılan Konutta 20 yıl vade kampanyası ile 5 günde 605 milyon liralık satış yapıldı. Proje ile 605 milyon lira ciro elde edildi.

1 Şubat 31 Mart arasında gerçekleştirilecek olan kampanyada 30 projede 15 bin bağımsız bölümü kapsayan kampanyada 60 ayda 0, 120 ayda yüzde 0.45, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya dahil projeler İstanbul, Ankara, Konya, Denizli, Nevşehir ve Niğde’de yer alıyor. İlk 5 günde İstanbul Küçükyalı’daki Nidapark Küçükyalı, Bağcılar’daki Batışehir ile Ankara’daki Sofa Loca projelerinin en çok ilgi gören projeler olduğu belirtiliyor.

Kampanya hangi projelerde geçerli?
Sektörün lideri Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent projeleri dahil olacak.

Hangi bankalarla anlaşıldı?
Büyük kampanya için Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankası ile anlaşılma sağlandı.

 

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz