19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel Projeler184 konutun 1 günde satıldığı proje!

184 konutun 1 günde satıldığı proje!

29 MARTTA SATIŞA ÇIKAN BATIYAKASI PROJESİNİN İLK ETABINDAKİ 184 DAİRE, BİR GÜNDE SATILDI..

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar Grup bünyesinde nitelikli gayrimenkul projeleri hayata geçiren Yıldızlar İnşaat ayrıcalığıyla Kartal Esentepe’de hayata geçirilmekte olan Batıyakası projesinin ilk etabındaki 184 konutun tamamının proje satışa çıkar çıkmaz satıldığını kaydeden Yıldızlar Grup Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Gökhan Ataç, 102 bin metrekarelik alanda geliştirilen projenin tamamlandığında 1600 konut ve 150 mağazası ile yaklaşık 6 bin kişinin yaşayacağı bir bölge haline geleceğini söyledi.

Az katlı yatay mimarisi, geniş hobi teraslı ev seçenekleri, açık hava alışveriş caddesi ile yepyeni bir yaşam merkezi olacak proje hakkında emlakdream.com’a bilgiler veren Gökhan Ataç, Batıyakası‘nın yanı başında yer alan 290 bin metrekare büyüklüğündeki tematik park alanının konsept geliştirmesi ve yapımının da Yıldızlar Grup tarafından üstlenildiğini ve bu park alanı içinde 1680 metre çevre uzunluğuna sahip 125 bin metrekare büyüklüğünde bir göl olduğunu belirtti.

Batıyakası’nın şehrin önemli kavşak noktalarından birisi olan Kartal E5 ile Tem- Kartal sahil bağlantı yolunun kesişim noktasında yer aldığına dikkat çeken Ataç, “Ana arterlere komşu olan projemiz ulaşım konusunda da avantajlı bir konuma sahip. Metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde, Avrupa yakasına tek bir raylı sistemle ulaşım imkanı veren Marmaray da Batıyakası’na 2 km yakınlıkta. Sabiha Gökçen havalimanına metro ulaşılabilecek bir konumdayız” dedi.

Batıyakası sakinlerinin gölün kenarında sabah yürüyüşlerini yapabileceklerini, bisiklete binebileceklerini, göl manzaralı kafe ve restoranlarda zaman geçirebileceklerini dile getiren Ataç, çocukların da ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak spor ve kültür alanlarında zaman geçirebileceklerini kaydetti. Ataç, göl kıyısında dijital sanatlar merkezi ve jeoloji müzesi olacağını ve ziyaretçilerin burada keyifli zamanlar geçireceklerini sözlerine ekledi.

Projenin inşa edildiği bölgenin; Kartal’ın yeni imar planları çerçevesinde hızla gelişmekte olan ve planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri olacağının altını çizen Yıldızlar Grup Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Gökhan Ataç, proje ile ilgili şunları söyledi:

“Batıyakası özellikle mimari açıdan çok özlediğimiz az katlı, balkonlu ve hobi teraslarına sahip blokları ile beğeni topluyor.

Deniz ve adalar manzarası, peyzaj manzarası ve şehir manzarasına sahip 1+1 den 5+1 e kadar farklı evleri ile farklı seçenekler sunuyoruz. Evlerin bir yüzey değil bir hacim olduğu gerçeğiyle kat yüksekliğine önem verdik. Evlerimizde net 3.05 metre tavan yüksekliği sunuyoruz. Yer ısıtma sistemi ile radyatörden kaynaklı alan kayıplarını bertaraf ettik. Yaşam konforuna katkıda bulunacak evler planladık. Örneğin evlere özel hobi teraslarına hem salondan hem de mutfaklardan erişim sağladık.

Mutfaklarda çift tezgâh ve dolap uygulaması ile konforu arttırdık.

Açılı, eğrisel alan kaybına sebep olacak kat planlamasından kaçındık. Site içinde araç trafiği olmasın diye tüm otoparkları blok altlarında kapalı olarak teşkil ettik. Elektrikli araçlar için araç şarj ünitelerini de unutmadık.

Ev plus olarak adlandırdığımız yeni sosyal donatı konseptimizle pandemi sonrası oldukça yaygınlaşan evden çalışma sistemine yönelik site içerisinde sosyal tesis niteliğinde paylaşımlı ofis alanları tasarladık.

Projemizde 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tiplerimiz var. Tüm dairelerimizde hobi terasları mevcut.

Yeni bloklarımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Müşterilerimizi projemizi yerinde tanıtabilmek ve ağırlayabilmek için satış ofisimize davet ediyoruz. Günümüz koşullarına göre çok avantajlı ödeme planları seçenekleri sunuyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz