18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem Haberleri11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı 20-21 Mayıs'ta

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı 20-21 Mayıs’ta

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek…

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52 firma 250 proje ile katılacak.

Fuar, özellikle Körfez Ülkelerinden başta Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar olmak üzere Abu Dabi, Ürdün, BAE, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak’tan gelecek seçkin yatırımcı ve acenteler ile Türkiye’den de Aplus ziyaretçilerle alıcı-satı ve yatırımcının buluşma noktası olacak.

Fuarın 1.günü Gayrimenkulde Fırsat günleri olarak firmalardan bazıları konut alıcılarına yüzde 14’e kadar varan indirimlerde bulunacaklar. 2 gün sürecek fuarda ciddi oranda konut satışının gerçekleşmesi öngörülüyor.

Şimdiye kadar 147 bin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelinin ziyaret ettiği 11. Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl, Ana Sponsor Babacan Holding ile Artaş-Avrupa Konutları, Üçay-Sercan Adi Ortaklığı, La Marin, Demirli Yapı, Metal Yapı, Karmen Yapı, BlueLake, Ak Zirve Gayrimenkul, Kuran Yapı, Çevre İnşaat, Side Gayrimenkul, Mirage Marina, Etna Gayrimenkul, Moon Park, Home Türk, Mezitli Turkuaz İnşaat, Saffa İnşaat, Adresslife, Gülİstanbul, Mila İnşaat, Serter Grup, Elite Gayrimenkul, Proses Mindoza Taş Evler, Boray İnşaat, Avva İnşaat, Eko İstanbul, Oral Gayrimenkul, Ento Grup, Marima Lemmom Properties, One Chance İnşaat, Homeless gibi firmalar katılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz